Минеральные удобрения( селитра, карбамид...)

26 января 2022 г.

Селитра аммиачная с доставкою в 2022г.

Январь 2022г. начался ростом цен на азотную группу
Инфо- война уже началась и пока никто не прогибается.
А нам надо сеять при любых раскладах!!!

Стоимость доставки просчитаем в переговорах, звоните 095-247-19-96

Бюджетная подкормка.

Використання аміачної води

Дану речовину варто вносити перед висівом зернових та інших вузькорядних культур за допомогою спеціальної техніки з вузько розставленими сошниками (близько 20-25 см). Польові рослини просапного виду потрібно обробляти аміачною водою до середини міжрядь, дотримуючись відстані близько 20 см від рядків. При цьому для зернових краще всього використовувати дозу 40-60 кг/на га, для технічних культур – 60-90 кг/га, а овочевих – 50-70 кг/га. Не варто також забувати про гній та фосфорно-калійні добрива.

Аміачна вода вважається високоефективним добривом, призначеним для багатолітніх трав, овочевих та зернових культур, буряка так картоплі. NH4OH – це 25% розчин аміаку в воді. При цьому рідина має різкий запах нашатирного спирту та вміщує в собі 20,5% азоту. Ціни на послуги внесення аміачної води в Україні доволі різноманітні, але багато компаній пропонує такий специфічний товар, тому завжди можна зробити вигідний для себе вибір.

Така жовтувата або безбарвна рідина використовуються для будь якого виду ґрунтів та багатьох типів рослин, але обов’язковою умовою вважається загортання її в землю на глибину близько 15 см. При цьому азот даного добрива краще утримується ґрунтом на відміну від амонійного азоту твердих речовин. Аміак, розведений в воді, часто використовують, обробляючи грунт під час передпосівної культивації та з ціллю підживлення просапних культур.


Основні переваги

Водний аміак дуже легко засвоюється с/г культурами, при цьому його просто вносити, також це сприятиме відлякуванню шкідників. Однією з переваг використання такого добрива являється скорочення трудових витрат, оскільки всі процеси його транспортування, внесення та зберігання механізовано. Тим більше речовина обійдеться дешевше, чим інші такого призначення. При цьому вона невибухонебезпечна та негорюча.

Зберігати такий препарат варто в сталевих цистернах, герметично закритих. Важливо пам’ятати, що при роботі з аміачною рідиною потрібно дотримуватись всіх правил безпеки, оскільки токсини можуть пошкодити дихальні шляхи та слизову оболонку очей.

Добриво, завдяки лужній реакції азоту, зможе добре розкислювати ґрунти. А рідка форма дозволяє рівномірно та ефективно вносити його на полях великої площини та на необхідну глибину. Також перевагами аміачної води можна назвати:

  • Низький тиск;
  • Необмежений термін зберігання;
  • Нездатність руйнувати чорний метал;
  • Схильність замерзання при температурі -56ºС та ін..

0 коммент.:

Отправить комментарий

Ст.менеджер продаж Александр Тополь 095-247-19-96 , 067-9026801 - удобрения, СЗР, семена